.

➊ 1.3инчен highdefinition IPS екран во боја : трчање статус следење на податоците може да бидат прикажани на екран
Еден може да биде компатибилен со Apple IOS систем, Android паметни системи Нараквица (поддршка на повеќе од I0 S7
Спорт фитнес нараквица со 1.3 инчен clear LCD екран, full touch контрола екран носи мазна искуство.Го види хривниј�
Еден може да биде компатибилен со Apple IOS систем, Android паметни системи Нараквица (поддршка на повеќе од I0 S7
Еден може да биде компатибилен со Apple IOS систем, Android паметни системи Нараквица (поддршка на повеќе од I0 S7
СТРУЧНО ТЕХНИЧКА ПОМОШ : Вистински експерти на располагање 24 / 7 за да им помогне со поставување на поврз�
Еден може да биде компатибилен со Apple IOS систем, Android паметни системи Нараквица (поддршка на повеќе од I0 S7
Времето за испорака е на 1520 Дена, Забрзан Превозот Времето е 38 Дена.Увезени.Почитувани купувачи, тоа е на
Времето за испорака е на 1520 Дена, Забрзан Превозот Времето е 38 Дена.Увезени.Почитувани купувачи, тоа е на
Времето за испорака е на 1520 Дена, Забрзан Превозот Времето е 38 Дена.Увезени.Почитувани купувачи, тоа е на
Времето за испорака е на 1520 Дена, Забрзан Превозот Времето е 38 Дена.Увезени.Почитувани купувачи, тоа е на
Времето за испорака е на 1520 Дена, Забрзан Превозот Времето е 38 Дена.Увезени.Почитувани купувачи, тоа е на
Времето за испорака е на 1520 Дена, Забрзан Превозот Времето е 38 Дена.Увезени.Почитувани купувачи, тоа е на
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
Точни Фитнес Тракер и Поврзани GPS : фитнес види поддршка 8 спортови, како одење, трчање, велосипедизам, ск�
Користење на напредни оптички сензори, тоа мерки вашиот крвен притисок, крв, кислород и срце стапка во с�
ПОКАЖЕ ВАШИОТ ДУХ, изразат својата гордост, и да го прослават вашиот тим со нашите висококвалитетни HD ко
Кога вашиот телефон и крвниот притисок се види поврзан, можете да го видите повеќе богати податоци за да
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
Погоден за носене уреди следи човековите активности преку електронски сензори,и тие се во потрошувачки
Погоден за носене уреди следи човековите активности преку електронски сензори,и тие се во потрошувачки
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
Погоден за носене уреди следи човековите активности преку електронски сензори,и тие се во потрошувачки
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
⌚1.3инчен highdefinition IPS екран во боја : трчање статус следење на податоците може да бидат прикажани на екран�
【Силна моќ】Поголеми RAM меморија и FLASH, повеќе функција експанзија; Побрзо екранот брзо, неспокојот на п�
Производот се користи висококвалитетни материјали, ефикасно да се избегне корозија и се носат, издржли�
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
[Bluetooth екран на допир] Опремени со голема 1.3инчен екран на допир, тоа ја покажува вашата вежба податоци во
100% Сосема нов и висок квалитет на Фосилните Хибрид Smartwatch Нејт, Хибридни Smartwatch HR географска Ширина, Хибри
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
100% Сосема нов и висок квалитет за Samsung Галакси Watch3 41mm, Active2 40mm, Активен 2 44mm, Активни 40mm (2019), Галакси Види 42mm
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг
100% Сосема нов и висок квалитет на Фосилните Mens Генералот 5 E, Спорт, Генералот 4, Генералот 5, Хибридни Smartwat
100% Сосема нов и висок квалитет на Фосилните Хибрид Smartwatch Нејт, Хибридни Smartwatch HR географска Ширина, Хибри
Ве молиме погледнете го насловот за да се потврди специфичен модел 0.26 mm дебелина одржува оригинален одг